Čokoládové oplatky

19.9.2012
Potřebujeme:

250 g tuku, ¼ kg moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 50 g kakaa, 3 vejce, obdélníkové dortové oplatky, čokoládová poleva

Jak na to:

Tuk s prosetým cukrem, vanilkovým cukrem a kakaem míchejte ve vodní lázni. Asi po 15 min. přidejte rozšlehaná vejce a míchejte dál, dokud se krém nespojí a nevytvoří hustou hladkou hmotu.
Ještě teplou směs natřete na oplatku, zakryjte další oplatkou a znovu ji natřete, postup opakujte. Vrch řezů zatižte a na několik hodin dejte do lednice (nejlépe přes noc).
Odležené řezy polijte čokoládovou polevou.

Podobné recepty:

Kokosové oplatky, Karamelové plněné oplatky, Čokoládové hrudky, Rafaelo, Karamelové oplatky