Skopové po tirpácky

5.10.2012
Potřebujeme:

skopové maso, skopové kosti, skopové vnitřnosti, cibule, pálivá paprika, sladká paprika, sůl

Jak na to:

Do dobré skopového dejte jen sůl, štiplavou a sladkou papriku, hodně cibule. Do kotlíku dávejte po vrstvách - dospod kosti - vrstva cibule - maso - cibule - maso - cibule - vnitřnosti - cibule. Na začátek přidejte trochu vody, aby se jídlo nepřipeklo, pak už maso pustí vlastní šťávu. Jídlo se nesmí míchat, kotlík se jen potřásá do boku, aby nepři-hořelo. Paprika a sůl se přidávají až posledních 15 min., Když už maso změklo.

Podobné recepty:

Skopové dršťky, Skopové maso na česneku a bramborách, Skopové plátky na majoránce, Skopové na roštu, Skopové kostičky s rýžovými nudlemi