Jánské opečené řízky

24.10.2012
Potřebujeme:

4 vepřové řízky, pálivá mletá paprika, zavařování kapie, 2 hřebíčky, 0, 6 dl bílého jogurtu, špetka skořice, 3 bobkové listy, olej, pepř, sůl

Jak na to:

Řízky nařízněte a naklepejte tupou stranou nože. Jogurt smíchejte s paprikou, posekanou kapií, pepřem se solí. Směsí potřete řízky a nechte v chladu přes noc uležet.
Před přípravou rozpalte olej na pánvi a položte do ní bobkové listy, mletou skořici a pepř - vše promíchejte. Vložte na olej maso a z obou stran opečte. Podávejte s rýží nebo těstovinami.

Podobné recepty:

Krůtí řízky s broskvemi a mandlemi, Šťavnaté řízky, Měkoučké maso, Zapékané kuřecí řízky, Kuře na kysaném zelí