Slané sýrové koblihy

Potřebujeme:

130 g hladké mouky, 50 ml oleje, 200 ml vody, 2 vejce
Náplň: 100 g debrecínske šunky, 200 g měkkého tvarohu, 1 PL francouzské hořčice, 70 g rajského protlaku, 80 g protěže, pažitka, pepř, sůl

Jak na to:

Do hrnce dejte mouku, olej a vodu a za stálého míchání vařte, dokud se těsto neodděluje od hrnce. Do částečně vychladlého těsta po jednom vmíchejte vejce. Ještě teplé těsto vložte do sáčku s ozdobnou trubičkou a na plech vymazaný olejem stříkejte hromádky. Pokropte studenou vodou, vložte do trouby vyhřáté na 190 ° C a pečte 20 min. Během pečení troubu neotvírejte, aby neunikla pára. Teplé koblihy překrojte zoubkovaný nožem. Vychladlé naplňte nádivkou.

Náplň: Do mixéru dejte šunku, tvaroh, hořčici, protlak, sůl, pepř, sýr a dohladka rozmixujte. Nakonec přidejte posekanou pažitku.

Podobné recepty:

Račišdorfské opantance, Jogurtové koblihy, Koblihy, Masopustní koblihy, Borovanské koblihy