Těstovina se smetanovou omáčkou a uzeným masem

Potřebujeme:

½ kg těstoviny, 300 g prorůstání uzeného masa, 2 lžíce oleje, 1 velká cibule, ½ l sladké smetany, 150 g hrášku, 2 PL parmezánu, olej, sůl

Jak na to:

Uzené maso nakrájené na kostky, zalijte studenou vodou a přiveďte k varu. Poté nechte okapat, vložte do studené vody a osušte. Na pánvi s ochrannou vrstvou masa prudce opékejte cca 3 min., Pak přidejte pokrájenou cibuli a duste do zlatová. Maso s cibulí přeložte do hrnce, zalijte smetanou a po sevření 10 min. pomalu vaříme. Hrášek uvařte v osolené vodě okapaný vsypte do smetanové směsi. Zahřívejte ještě 3 min. V osolené vodě uvařte těstoviny a scezené smíchejte se smetanovou omáčku. Podávejte posypané strouhaným parmazánem.

Podobné recepty:

Zapečené palačinky se špenátem, Těstoviny se smetanovou omáčkou, Zelné palačinky s uzeným masem, Závin s uzeným masem, Pórkový nákyp