Naložené přírodní hovězí masíčko

19.10.2012
Potřebujeme:

60 dkg hovězí masa, 2 cibule, 2 lžíce hladké mouky, paprika, sůl, saturejka, 4 dkg rostlinného tuku

Jak na to:

Dobře odležené maso nakrájejte na větší kousky. Opečte ho na tuku, přidejte nakrájenou cibuli, kterou nechte jen zesklovatět, mírně podlijeme teplou vodou a duste do změknutí. Maso vyjměte. Šťávu nechte částečně vysmahnout. Mouku na sucho osmahneme, dobře promíchejte ve studené vodě, povařte, přidejte papriku a promíchejte. Dolijte masovým vývarem nebo vodou a dovařte. Osolte, opepřete. Vraťte maso a nechte prohřát. Podávejte s rýží.

Podobné recepty:

Studená okurková polévka, Domácí hovězí polévka, Španělské ptáčky pro pohodlné, Přírodní řízky s hlívy, Smetanová hořčicová omáčka