Rajské jehly

Potřebujeme:

hovězí nebo vepřové maso, žampiony, čerstvá paprika, slanina, hubená salám, olej, česnek, grilovací koření, worchestrová omáčka, červené víno, kečup, pepř, mletá paprika

Jak na to:

Na kostičky nakrájejte libové hovězí nebo vepřové maso, rozpulte žampiony, na plátky nakrájíme paprikové lusky, na kostky slaninu a kolečka hubenou salám. Vše střídavě napíchněte na grilovací jehly.
Připravte si směs oleje, česneku, grilovacího koření, worcester a červeného vína. Špízy potřete a nechte odležet. Potom do marinády přidejte několik lžic kečupu, pepř a papriku. Grilujte a přitom potírejte směsí.

Podobné recepty:

Chlebíčky s rajskými jablíčky, Kuřecí prsa na jehle, Grilované mušle na jehle, Zapečené těstoviny s mletým masem, Masovo-ananasové jehly