Holubi podle Toulosa - Lautrec

Potřebujeme:

holuby, mleté ​​hovězí maso, mleté ​​telecí maso, klobásové směs, mletý pepř, muškátový oříšek, hlemýždi, zelené olivy, máslo, slanina, šalotka, cibule, mouka, bobkový list, petrželová nať, pepř, sůl

Jak na to:

Holoubata naplňte nádivkou z pomletého hovězího a telecího maso. Přidejte i klobásové směs, dochuťte kořením, muškátovým oříškem a sekanými hlemýždi.
Naplněné holoubata svažte, aby držely na pánvi tvar a opečte je. Do hrnce dejte máslo, slaninu, jemnou šalotku a cibuli a zlehka posypte moukou. Po chvilce smažení přidejte sůl, pepř, petrželku a bobkový list. Do tohoto základu vložte opečené holuby a asi 1 hod.. je nechte za občasného polévání vývarem dusit. Před ukončením dušení přidejte vypeckované olivy. Jídlo korunujte sklenkou pravého koňaku.

Podobné recepty:

Banánový recept , Pizza podle chuti, Pizza podle chuti, Minutková koprovka cca 5min, Uzené na víně