Telecí ražniči s párky

Potřebujeme:

½ kg telecího masa z kýty, 2 páry dietních párků, hlavičky žampionů z konzervy, 200 g malých rajčat, 40 g másla, pepř, sůl, alobal (alobalové miska)

Jak na to:

Maso omyjte v celku, osušte ubrouskem, odblaníme a nakrájejte na malé řízky, ty trochu naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a nechte na chladném místě odležet.
Oloupané párky pokrájejte na kousky dlouhé 2 cm a spolu s masem a hlavičkami žampionů napichujte na ražniči. Všechno ještě pokapejte olejem, poklademe na dobře rozehřátý grilovací rošt na kterém je alobal (alobalové miska) a grilujte z každé strany asi 5 min.
Hotové upravte na mísu a polijte odkapanou šťávou. Podávejte s rýží a obložené malými rajčaty, které jste opekly na másle.

TIP: Na jedno ražniči dejte asi 4 hlavičky žampionů.

Podobné recepty:

Parky trochu jinak, Telecí ražniči se slaninou, Párky v zelí, Ražničí, Ďábelské párky