Kuřecí maso s kokosovým mlékem

18.11.2010
Potřebujeme:

1 cibule, 400g kuřecích prsíček, 2 lžičky pikantní pasty Sambal Badjak 160ml, kokosového mléka, sůl, olej, Solamyl

Jak na to:

Na oleji osmahnete nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáte kuřecí maso nakrájené na kostičky a obalené v Solamylu. Do pánve přidáte Sambal Badjak a osmahnete maso do změknutí. Nakonec zalijete kokosovým mlékem a krátce povaříte. Jako přílohu můžete připravit hranolky, rýži nebo brambory.

Autor receptu: Jana

Podobné recepty:

Koprová omáčka s bramborovou kaší a kuřecím masem, Svíčková omáčka s těstovinami a kuřecím masem, Kuřecí soté s kokosovým krémem a kari, Sladké rizoto s krevetami, Teplý kokosový nápoj