Papoušková buchta

16.4.2008
Potřebujeme:

5 vajec, 300g cukru, 250g Hery, 300g polohrubé mouky, 1 práąek do pečiva /PDP/, 1 ąlehačka, 1 sáček vanilkového cukru, 3 sáčky pudinku různé barvy/jahoda, vanilka, čokoláda/, tuk na plech, rum, citronová poleva, čokoláda na vaření

Jak na to:

Vejce naąleháme s cukrem a změklou HEROU. Mouku prosijeme s PDP. Do vaječné hmoty postupně přidáme mouku, šlehačku a vanilkový cukr. Těsto rozdělíme na tři díly, do každého přidáme jeden pudink.
Na tukem vymazaný plech klademe lžící střídavě různobarevné hromádky. Těsto dáme péci do středně vyhřáté trouby. Upečenou buchtu pokropíme rumem, polijeme polevou a pokapeme čokoládou.

Podobné recepty:

Papoušková buchta, Pudingová buchta se zakysanou smetanou, Tvarohová buchta, Americká buchta, Kefírová buchta