Blesková dobrota

Potřebujeme:

pro 4 osoby:
Těstoviny, 2 hovězí konzervy ve vl. šťávě, 2 rajské protlaky, 2 okurky sterilované, velká cibule, půl káv. lžičky Kari,tvrdý sýr, olej, voda asi 350 ml

Jak na to:

Na oleji zpěníme nadrobno cibuli, přidáme nadrobno nakrájené hov. maso i se socem z konzervy, povařit asi 10 min, přidat vodu, okurky nadrobno, Kari koření. Opět povařit asi 15 -20 min, chvíli před koncem přidat rajské protlaky, ne kečup. Nemá to být příliš husté, ani řídké.Na těstoviny dát přiměřeně omáčky a posypat strouhaným sýrem.

Podobné recepty:

Osvěžující želatinová málo-kalorická dobrota, Dobrota na pochodu, Banánová dobrota, Kefírové lívanečky, Salát z balkánského sýra