Ryba po čínsku

18.4.2008
Potřebujeme:

Pro 2 osoby:2 filátka, 2 lžíce sojové omáčky, 2 stroužky česneku, kousek zázvoru, olej na smažení, 200 g listové zeleniny (kapusta, zelí, špenát) a jako příloha rýže nebo čínské nudle

Jak na to:

Rybu pokapeme sojovkou a potřeme prolisovaným česnekem a na jemno nastrouhaným kousíčkem zázvoru, marinujeme asi tak deset minut, mezitím si pokrájíme zeleninku , poté si rozpálíme olej v pánvi a přidáme filátka, restujeme z každé strany cca 3 min. a já je pak vidličkou rozdělím na kousky, přidám zeleninu a trošku vody na podušení a asi tak 5 min. dusim, poté přidám hotové uvařené čínské nudle a dochutím sojovkou.

Podobné recepty:

Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Hlívy po čínsku, Kotlety po čínsku