Horalské špagety

Potřebujeme:

600 gramů špaget, 4 stroužky česneku, 200 gramů brynzy, sklenice smetany, lžička nasekaného tymiánu, půl lžičky sladké papriky, 200 gramů šunky nebo uzeného bůčku, 2 lžičky oleje

Jak na to:

Špagety uvaříme podle návodu. Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm dvě minutky na drobno nasekaný česnek. V hrnci mícháme smetanu, česnek, brynzu, tymián a sladkou papriku a rozmixujeme na krém. Špagety rozložíme na talíře, polijeme brynzovou omáčkou, posypeme na drobno nakrájenou šunkou nebo bůčkem a případně dozdobíme větvičkou tymiánu.

Podobné recepty:

Špagety s italskou drobenkou, Špagety, Špagety s mletým masem, Špagety Hollywoodské hvězdy, Špagety na sladko - Krkonošská specialita