Srdíčka baletek

Potřebujeme:

40 dkg polohrubé mouky, 25 dkg Hery, 2 žloutky, štáva z 1/2 citrónu, 12 dkg cukru. Na dohotovení: pikantní džem, citrónová šťáva, moučkový cukr

Jak na to:

Zpracujeme na vále v těsto, vyválíme, vykrájíme srdíčka a upečeme na plechu. Upečená srdíčka necháme vychladnout, spojíme pikantním džemem a poléváme cukrovým ledem. Cukrový led: 20 dkg prosátého moučkového cukru utřeme s citrónovou šťávou a lžící vody do hladka a nanaseme na srdíčka. Necháme utuhnout.

Podobné recepty:

Solamylová srdíčka, Plněné medové srdíčka, Ořechové srdíčka, Ořechové srdíčka, Srdíčka lásky