Losos s bazalkovou omáčkou

21.4.2008
Potřebujeme:

4 podkovy lososa, 1 citrón, 100g hladké mouky, 100ml smetany, sůl, pepř, bazalka, olivový olej

Jak na to:

Lososa zakapeme citrónovou šťávou z 1/2 citrónu, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z prudka orestujeme na oleji. Dáme do zapékaci mísy a necháme dojít v troubě. Na konec zaléváme bazalkovou omáčkou.
Bazalková omáčka: výpek z lososa zalejeme šťávou z druhé 1/2 citrónu, přidáme bazalku a zalejeme smetanou, krátce povaříme.

Podobné recepty:

Losos s bazalkovou omáčkou, Losos se smetanovou omáčkou, Losos s rajčatovou omáčkou, Brokolice s bazalkovou omáčkou, Grilovaný norský losos