Pařížské mašle

24.4.2008
Potřebujeme:

250g mletých ořechů, 250g pr.cukru, 1čokoláda na vaření(100g-umlet), 2 vajíčka asi 2dkg strouhanky(dle potřeby aby se těsto nelepilo na vál) Krém: 250g másla, 250ml mléka, 3lžíce solamylu(nebo pudinku), 3lžíce hl.mouky Poleva:100g čokolády, 40g 100%tuku

Jak na to:

Vše smícháme v těsto a začnemene vykrajovat tyčky.V mírně rozehřáté troubě sušíme.
Vytvoříme krém máslo utřeme do pěny a přidáme pudinkovou směs(svaříme mléko,solamyl.hladkou mouku a necháme vychladnout)rum, cukr,vanil,cukr a kakao. Krém se nazdobí na tyčky,a pak máčíme v polevě

Podobné recepty:

Pařížské drůbeží řízky, Salámová pomazánka, Pařížské žemličky, Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici, Pařížské rohlíčky