Kuřecí maso na kari

Potřebujeme:

kuřecí řízky, kari, rýže či brambory, vakuovaná kukuřice(Bonduele), bramborový škrob(Gustin apod.)

Jak na to:

Kuřecí řízky stačí polovina, nakrájíme na nudličky, osolíme, zaprášíme kořením kari a smažíme na oleji, zhruba po 10 minutách pokud maso měkne přilijeme 1 dcl vody rozmíchané s jednou lžičkou bramborového škrobu a mícháme, poté necháme podusit pod pokličkou, kontrolujeme, když se maso půlí je hotové.Když začínáme dusit začneme vařit rýži záleží podle délky intervalu vaření jak dlouho.

Podobné recepty:

Kuřecí maso na kari, Kuřecí polévka s banány, Ovocné kuřecí kostky, Kuřecí prsa na kari s broskvemi, Kuřecí směs s cibulí a jablky s kari rýží