Bublanina

5.5.2008
Potřebujeme:

250g cukrářské lukany, 1 vanil.cukr, 240g moučkového cukru,6 vajec,360g polohr.mouky, 1 prášek do pečiva, 12 polév.lžic mléka(studeného), červený rybíz(nebo dle chuti i jiné ovoce).

Jak na to:

Utřeme tuk a žloutky s vanil.cukrem.Z bílků ušleháme tuhý sníh. Do utřené hmoty přidáme nejdříve mouku smíchanou s práškem do pečiva,potom mléko a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto vylejeme na plech vymazaným a vysyp.Poklademe kousky omytého a okapaného ovoce a pečeme v troubě předehřáté asi na 150C dorůžova.

Podobné recepty:

Lahodná bublanina, Bublanina, Rychlá bublanina, Bublanina, Bublanina