Studená okurková polévka

Potřebujeme:

2 bílé jogurty, 500 ml kefíru, 500 g salátových okurek, 3 stroužky česneku, 2 lžíce sekaného čerstvého kopru, 2 hrsti sekaných vlašských ořechů, sůl, 2 lžičky rostlinného oleje, drcený kmín

Jak na to:

Utřený česnek smíchejte s oleje, přidejte strouhanou okurku a ořechy. Zalijte kefírem, ve kterém jste rozmíchali jogurty, osolte a nakonec dochuťte sekaným koprem. Promíchejte a dejte vychladit. Podávejte s pečivem nebo slanými sušenkami jako letní svačinu nebo večeři.
Promíchejte a dejte vychladit. Podávejte s pečivem nebo slanými sušenkami jako letní svačinu nebo večeři.

Podobné recepty:

Studená okurková polévka, Maďarská okurková polévka, Okurková polévka, Mléčná polévka, Rajčatová polévka