Výborný chlebík

Potřebujeme:

380/505ml vody, 1,5/2 lžíce jablečného octa(může být i normální), 3/4 lžíce oliv. oleje, 1,5/2 lžičky cukru, 3/4 lžičky soli, 360/480g hl. mouky pšeničné, 140/185g žitné mouky, 75/100g celozrnné mouky žitné, 75/100g celozrnné pšeničné mouky, 1/1,5 lžíce kmínu, 1,5/2 lžičky sušeného droždí

Jak na to:

Velikost 1(1kg cleba) a za lomítkem velikost 2(1,5kg chleba)Pogram KLASIK, velikost 1/2 a barva tmavý(můžete dát střední na zkoušku a po té dopéci ještě 10min)Taky když nemáte oba druhy celozrnné mouky, můžete dát jednu na 150/200g.

Podobné recepty:

Česnečka bez vaření aliaz vyprošťovák, Tuňáková pomazánka, Pomazánka ze syrečků, Jednoduchá kuřecí játra, Rybí pomazánka