Zapékané filé

20.5.2008
Potřebujeme:

rybí filé, vejce, mléko, sůl, kmín, česnek, kečup, olej

Jak na to:

Rybí filé nakrájíme na malé kousíčky, osolíme, okmínujeme a promícháme s rozdrceným česnekem, rovnoměrně rozprostřeme po vymaštěném pekáčku (vrstva nemusí být jednolitá). Dáme do trouby péct, až filé zbělá. Mezitím rozšleháme vejce, přidáme trošku mléka a zalijeme jimi filé tak, aby bylo ponořené. Znovu dáme do trouby a pečeme. Těsně před podáváním pocákáme kečupem.

Příloha:
brambory, kaše

Podobné recepty:

Zapékané rybí filé se špenátem, Zapékané filé s bramborami a kari, Zapékané filé, Zapékané rybí filé se zeleninou a smetanou, Zapékané rybí filé se sýrem