Plněné palačinky žampionovou smaženicí

Potřebujeme:

na žampionovou smaženici: žampion, sůl, vajíčka, kmín, cibulka, nejlépe jarní i s natí, na palačinky: sůl, cukr, polohrubá mouka, vejce, mléko, prášek do pečiva, na obalení palačinek, klasický trojobal z vajíčka mouky a strouhanky.

Jak na to:

smaženice:
Očištěné žampiony nakrájíme na tenčí plátky a na másle, cibulce a kmíně smažíme do zlatova, nakonec zalijeme osoleným vajíčkem a znovu osmehneme.

palačinky:
smícháme všechny ingredience na palačinky a uděláme řidší těsto. Na pánvi smažíme tenké palačinky.

Na hotovou palačinku dáme trochu smaženice a přeložíme na půlku, volné konce sešpendlíme jehlicema na maso,aby náplň nevypadávala ven.
Obalíme v trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici, Veselé pivní placky, Houbové palačinky, Plněné palačinky, Palačinky plněné brokolicí