Honzovy plněné buchty

Potřebujeme:

250 ml vlažného mléka, 150g rozpuštěného másla, 2 žloutky, 2 lžíce citronové šťávy - dala jsem citronku strouhanou kůru z jednoho citronu - nemusí být, 500g hladké mouky, 50g cukru, 1 sáček vanilinového cukru, špetku soli, 1/2 čerstvého nebo, 2 lžičky sušeného droždí, Tvarohová náplň: 1 tvaroh (ne ve vaničce, ten je řídký) 1 žloutek 2-3 lžíce cukru moučka hrozinky tuhý sníh z bílku vše smíchat, pokud je pořád řídký, tak se může zahustit pudinkovým práškem

Jak na to:

Program Těsto
Já klasika dala Dort, až to zapípalo, tak jsem přendala do mísy a nechala kynout půl hodiny, promíchala a zase půl hodiny a zase promíchala. Pak to kynulo, a teda těsto se z té mísy až valilo ven. Nevím, jindy mi to tak nedělá.
Náplň povidla, tvaroh, nebo mák. Jsou výborné.
Při vytvarování buchet, každou potřít po stranách rozehřátým máslem, až bude pekáč plný, tak ještě potřít shora, aby se buchty k sobě nelepili.

Podobné recepty:

Kynuté buchty, Šunkoví šneci, Kynuté buchty plněné povidly, Pařené buchty, Americké buchty