Čína v bramboráku

28.10.2008
Potřebujeme:

Kuřecí stehení řízky asi 1kg, lečo větší sklenici,kečup nebo protlak, sojová omáčka, sůl
Bramboráky: asi 1kg brambor, majoránka,česnek,sůl, 1 vajíčko,hladká mouka na zahuštění,kapku mléka

Jak na to:

Kuřecí maso nakrájet na nudličky,osmahnout na oleji,přidat lečo,kečup nebo protlak(tak 3lžíce),sojovou omáčku.To vše podusit,až se vypaří přebytečná voda a zhoustne to.Brambory si oloupeme,nastrouháme najemno,slejeme přebytečnou vodu,přidáme kapku mléka,vajíčko,majoránku,sůl,česnek dle chuti,zahustíme hladkou moukou,tak 4lžíce.Osmažíme na oleji na jednu půlku dáme směs,přehneme a hotovo.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Král v županu, Cuketový zapečený nákyp