Šefcovský mls

Potřebujeme:

Na základ: 1/2 kg špekáčků (lépe se loupou, když se dají do mrazáku), 2 cibule
Na omáčku: 3 lžíce ostrého kečupu, 3 lžíce worčestru, 3 lžíce plnotučné hořčice dle chuti, pepř, 2 majolky (lze dát i méně, záleží na konzistenci

Jak na to:

Oloupané špekáčky nastrouháme na hrubém struhadle, můžeme tak i nastrouhat cibule, pokud se nám nechce krájet nadrobno. V malém kastrůlku zahřejeme a necháme přivést k varu směs z kečupu, worčestru, hořčice a pepře (kdo chce ostřejší, může přidat i chilli). Směs necháme vychladnout a vmícháme do směsi špekáčků a cibule. Nakonec přidáme majolku. Promícháme, dle potřeby přichutíme a dáme do lednice na 24 hod proležet. Druhý den mažeme na chlebíčky.

Podobné recepty:

Banánový mls, Ševcovský mls, Pomazánka Ševcovský mls, Ševcovský mls, Obuvnický MLS