Jatrova omačka a domaci knedlíky

29.5.2008
Potřebujeme:

1 vetší cibule,majoranka,slanina,sul,pepř,jeden masox

Jak na to:

Cibulku osmahneme na oleji a slanině,pak přidame jatra a posmažime zalijeme mirně vodou a přidame kořeni,pepř,majoranku,gulašove koření,masox a mletý kmin.Podlijeme a vařime doměkka ja to dělam v papinaku je to rychle a dřive mekke.Nakonec přisolíme a zahustíme.Podavame s knedlikyKnedliky:do misy si dame mouku,1 vajičko, špetka soli a přidame vykynuly kvasek,vše zapracujeme v tak aby se nelepilo a přidame 1 rohlik nakrajeny na kostičky.Nechame tak 1 hod kynout,pak vařime nebo na paře.

Podobné recepty:

Jelení svíčková na roštu s domácími knedlíky, Moravská domácí játrová paštika, Domácí bramborové knedlíky, Játrová omáčka, Játrová pomazánka