Pařížské rohlíčky

18.2.2009
Potřebujeme:

TĚSTO:500g moučkového cukru,15g mletých ořechů,120g strouhanky,6 bílků,trochu kakaa,1 lžíci octa
KRÉM: 250g hery,200g moučkového cukru,trochu kakaa,vanilkový pudink(připravený z 250 ml mléka 1 lžičky cukru)Čokoláda na vaření,100% tuk (připravit ve vodní lázni)

Jak na to:

Do mísy dejte všechny přísady na těsto,dobře promíchejte,podle potřeby přidejte ještě ořechy nebo strouhanku.Vytvořte rohlíčky,pokládejte na plech,vyloženým pečícím papírem a rukou je vždy lehce zploštěte,protože v troubě dost nabudou.Po upečení nastříkejte na vychladlé rohlíčky ozdobnou trubičkou krém a polijte čokoládou.
PŘÍPRAVA KRÉMU: heru,moučkový cukr a kakao rozšlehejte ve šlehači a po lžících přidávejte uvařený,vychladlý pudink a řádně vyšlehejte.Dejte do chladna rozležet do druhého dne.

Podobné recepty:

Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky