Rychlí utopenci

Potřebujeme:

1/2 kg kabanosu, 4 cibule, 4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcestru, 4 lžíce kečupu, 8 lžic vody, 1/2 lžičky chilli, sůl, pepř, papriku

Jak na to:

Kabanos a cibule se nakrájí na kolečka, narovná do sklenice, asi tak do půlky a zalije lákem. Ocet, olej, hořčice, worcestr a kečup se povaří za stálého míchání na mírném ohni s 8 lžícemi vody, přidá se chilli, sůl, pepř a paprika podle chuti-přiměřeně.
Když vznikne hladká hmota, nalije se do sklenice, urovná se zbylý salám a cibule, pěkně se to udusá a zavře víčkem. Jakmile to vystydne, je to k jídlu a je to skvělý. Podává se s chlebem a v lednici vydrží (nezarexované) až měsíc.

Podobné recepty:

Rychlí utopenci, Rychlí utopenci, Rychlí utopenci, Domácí utopenci, Utopenci