Domácí čokoláda

Potřebujeme:

25dkg mouč. cukru , 20 dkg ztuženého tuku-100% ,12dkg kakaa-čokoláda je lepší dáme-li část kakaa holandského , nasekané ořechy nebo kokos podle chuti , čokoládu můžeme také vylepšit přidáním několika lžic sušeného mléka nebo smetany

Jak na to:

Rozpustíme tuk,přidáme kakao,cukr a ořechy,nebo i smetanu.Plníme formičky vypláchnuté studenou vodou.Asi za 2 hodiny už můžeme vyklápět čokoládu z formiček.Pozor:tuk nesmí být příliš horký a po zamíchání kakaa už neohříváme,kakao by se spálilo a čokoláda by nebyla dobrá.

Podobné recepty:

Zmrazená čokoláda, Malinová šlehačka, Černobílá čokoláda, Mražená čokoláda, Čokoládky z čokolády