Cizrna s uzeným masem

24.6.2008
Potřebujeme:

Pro 2 osoby 15 dkg cizrny, olej nebo sádlo, 2 cibule, 4 sroužky česneku, pol.lžíce majoránky, sůl pepř, 300 g ozeného masa.

Jak na to:

Cizrnu namočíma na noc do studené vody. Druhý den vaříme v téže vodě asi 2,5 hod. Po uvaření vodu slijeme. Na tuku si osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova. Ke konci smažení přidáme česnek na drobno nakrájený a cviličku osmažíme. To vše dáme do uvařené cizrny a rozšťoucháme. Maso nakrájíme na porce a v mikrovlnce ohřejeme. Podáváme s okurkou nebo se salátem z kys.zelí.

Podobné recepty:

Smažená cizrna na olivovém oleji, Zelné palačinky s uzeným masem, Závin s uzeným masem, Zapečené těstoviny s nivou a uzeným, Cizrnová pomazánka