Kuře s noky po francouzsku

Potřebujeme:

kuřeci stehna máslo, česnek, sul, petrželka sušená noky bud kupovane nebo domaci /mouka polohruba,vejce špetka soli mléko/ strouhany syr

Jak na to:

Kuřecí stehýnka dame dusit na vetší panev na másle ,osolíme, trochu petrželky,a podleváme vodou.Dusíme až uplne do měkka a asi 15 minut před koncem dame česnek který jsme dobře utřeli,a zase podle chuti nejlepe asi 6 stroužku.
Nenechame uplňe vysmažit,ale abychom meli z másla a dušeni dost šťávy,na ochuceni noku.
Noky vytvoříime lžíci a vaříme krétce hned jak vyplavou scedime,přidame z panve trochu šťávy a promastíme a nasypeme strouhany syr.
Podavame na talíři s porci kuřete a ješťe ochutíme přes sypany syr na talíři šťávou,.

Podobné recepty:

Kuře po francouzsku, Kuře po francouzsku, Odpalované noky, Kuřecí paprikáš, Maďarský perkelt s noky