Chilský krůtí guláš

25.6.2008
Potřebujeme:

500 g krůtího masa bez kostí a kůže, 3 cibule, 2 kapie, 6 lžic rajčatového kečupu, worcesterská omáčka, chilli, sůl, mletá sladká paprika, česnek a olej

Jak na to:

Krůtí maso nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Přidáme dvě drobně nakrájené cibule, smažíme minutu, přidáme kapie nakrájené na nudličky, kečup, worcesterskou omáčku, sůl, chilli, mletou papriku, rozetřený česnek a krátce podusíme.

Podobné recepty:

Krůtí minutový guláš, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce