Grahamové housky od cinie

Potřebujeme:

200 ml bílého jogurtu dolít do 400 ml kefíru, 50g sádla, 2 lžíce oleje, 300g grahamové mouky, 250g hladké mouky, 2 lžíce sušené bramborové kaše, 2 lžíce pšeničných otrub, 1 lžíce kmínu, 1 lžíce lněného semínka, 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí

Jak na to:

Po vykynutí upleteme housky a necháme na plechu ještě 40 min. kynout. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C/15-20 min. Po upečení jsem je potřela slanou vodou

Podobné recepty:

Sádlové housky od Tethys, Řecký prokládaný lilek, Plněné housky nebo Bosniaky, Torichas - sladká pochoutka, Zapečené sýrové hnízda