Harlekýn

31.8.2008
Potřebujeme:

14 dkg krystalového cukru, 3 vejce, 2 lžíce kakaa, 4 lžíce horké vody, 7 dkg hrubé mouky, 1 sáček prášku do pečiva, 3 dkg hladké mouky. 3 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka. 1 hrneček mléka. 10 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka. 10 dkg moučkového cukru. 3 dkg kakaana ozdobení hořká čokoláda + šlehačka

Jak na to:

Cukr, žloutky, kakao a horkou vodu vyšleháme, přidáme hrubou mouku s práškem do pečiva. Po lžících a pomalu vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vynazané vysypané formy a pečeme při mírné teplotě. Na krém si připravíme světlou jíšku z mouky a Ramy, přidáme mléko a za stálého míchání povaříme, necháme vychladnout. Utřeme Ramu, moučkový cukr a kakao a po lžících vmícháme vychladlou jíšku. Krém natřeme na dort a hustě postrouháme hořkou čokoládou či čokoládou margot. Každý dílek ozdobíme šlehačkou.

Podobné recepty:

Pomazánka Harlekýn, Harlekýn z mikrovlnky, Harlekýn, Řezy harlekýn, Harlekýn