Vepřová krkovička se šťávou

Potřebujeme:

krkovička, cibule, sádlo, sůl, pepř, česnek, jíška Knorr tmavá nebo mouka

Jak na to:

Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme. Šťávičku po změknutí masa lehce zaprášíme tmavou hotovou jíškou Knorr nebo troškou mouky. Dochutíme. Podáváme s bramborem. Můžeme k tomu udělat dušenou zeleninu.

Podobné recepty:

Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Vepřová krkovička na šlehačce, Pečená vepřová krkovička s bylinkami, Vepřová játra na víně, Vepřová krkovička se zeleninou z jednoho hrnce