Těstoviny zapečenés mletým masem a fazolemi

Potřebujeme:

sádlo(olej) cibule,mleté maso,mletá paprika,kari, sůl, pepř, česnek, vegeta,muškátový oříšek(kdo co rád), konzerva červených fazolí, rajčatový protlak(kečup), smetana, tvrdý sýr,těstoviny

Jak na to:

Nejprve si na trošce sádla(může být i olej)zpěním cibuli(1-2).Poté přidám mleté maso,chvíli nechám restovat.Pak přidám koření,kdo co rád.Já dávám mletou sl.papriku,vegetu,kari,muškátový oříšek,sůl,pepř,česnek.Restujeme asi 20min(nesmí to být tvrdé a spálené!)Poté přidám konzervu červených fazolí i s nálevem a rajčatový protlak(nebo kečup).Chvilku povaříme(10-15min).V osolené vodě si uvaříme těstoviny.Pak si do máslem vymazaného pekáče(zapékané mísy) dám uvařené scezené těstoviny a k nim přidám maso s fazolemi.Vše důkladně promícháme a zalijeme smetanou.Navrch nastrouhám sýr.Dáme zapéct asi 20min na 160C.

Podobné recepty:

Těstoviny s mletým masem, Vajíčkové těstoviny, Ježci s tajemstvím, Těstoviny s mletým masem a s cuketou, Těstoviny s mletým masem