Ďábelské fazole Roye Beana

30.7.2008
Potřebujeme:

olej, cibule, slanina, uzené maso nebo kabanos, pivo, mletá sušená zelenina, curry, celerová sůl, paprika, chilli, bengálský pepř a muškát (nemusí být), rajčata nebo tomatový protlak, jemná hořčice, vařené bílé fazole

Jak na to:

3 velké cibule nasekáme a necháme mírně osmahnout na oleji. Přidáme na kostky nakrájenou slaninu a uzené maso nebo kabanos. Asi 3 minuty smažíme a pak zalijeme pivem, přidáme koření ( Roy nejčastěji kořenil mletou sušenou zeleninou nebo použil curry, celerovou sůl, papriku, chilli - to je důležité - ,bengálský pepř a muškát ), nakrájená rajčata nebo tomatový protlak, jemnou hořčici a samozřejmě vařené bílé fazole.

Podobné recepty:

Fazole, Fazolová rychlá, Fazole s bílým jogurtem, Babiččiny fazole, Šumajstr