Grilované hovězí maso se zeleninou

Potřebujeme:

750 g svíčkové, 4 velké zelené papriky, sůl, olej.
Marináda: půl hrnečku sójové omáčky, 4 lľíce cukru, 1 lžíce rýžového nebo bílého vína, 1 utřený stroužek česneku.
Omáčka: smícháme worcesterovou omáčku a kečup (v poměru 1:3).

Jak na to:

Svíčkovou nakrájíme na středně silné plátky a ponoříme do marinády. Maso necháme v marinádě 30 minut, potřeme olejem a grilujeme spolu se zelenými paprikami do dohotovení.
Podáváme se solí a omáčkou. Příloha je bílá rýže.

Podobné recepty:

Hovězí řízky naložené v zelenině, Marinované hovězí maso, Hovězí maso na celer, Hovězí maso v mrkvové omáčce, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou