Fazolky na kyselo v koprové omáčce

30.9.2008
Potřebujeme:

Hladká mouka, mléko, kopr/čerstvy,mražený nebo nakládaný/, voda, masox, cukr+ dia cukr/jemnejšíi/,sůl.ocet

Jak na to:

Ve velkem hrnci udělame jišku/olej+hladka mouka/,do udělané jíšky vlijeme 0.5 litru mléka /pořád vaříme/+0.5 l vody a kopr,masox,pořád mícháme,sůl,cukr+dia..podle chuti + 2 lžíce octa/podle chuti/. Zelené neloupané fazolky uvaříme ve vodě ,když změknou dame 2 lžíce octa. Pote scedíme a přidáme do hotove koprové omáčky. Jako přílohu dáváme housk.knedlík nebo brambory.

Podobné recepty:

Fazole v chilli omáčce, Salát ze zelené fazolky, Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu, Zapečené fazolky se strouhankou, Zelené fazolky se sýrem a šunkou