Moučník tang

18.8.2008
Potřebujeme:

Těsto:6 vajec, 20dkg moučkového cukru, 20dkg polohrubé mouky, tuk a krupičku na vymazání plechu
Krém: 1/2 l mléka, 2PL krystalového cukru, 2 pudinky, 1 hera, 1 tvaroh
Želatina:3/4 l vody, 1,5 citronového tangu ,8 PL krupicového cukru, 2 vanilkové pudinky

Jak na to:

V míse vyšleháme do pěny vejce s moučkou a jemně vmícháme mouku.Těsto nalijeme do pekáče,vymyzaný a moukou vysypaný a dáme péct do teplé trouby na 20 minut / 180st.C.Upečený korpus necháme vychladit.Mezitím si připravíme krém.Z mléka,cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink.Do horkého vmícháme heru a necháme vychladit.Do studeného přimícháme tvaroh a tímto,vzniklým krémem,potřeme korpus.Ve 3/4 l vody rozmícháme tangy a cukr.Část vody s tangem odlijeme do sklenky a rozmícháme v ní pudinkový prášek.Zbyvající vodu přivedeme k varu a poté do ní vlijeme pudinkový prášek.Necháme přejít varem a polijeme tím povrch buchty s tvarohovým krémem.Necháme důkladně vychladnout(nejlépe do druhého dne).Potom pokrájíme na libovolné kousky a podáváme

Podobné recepty:

Šumienkový koláč, Řezy voroněž, Banánový moučník s ořechy, Šumienkový zákusek, Ovocný moučník