Kefírová buchta

21.9.2008
Potřebujeme:

350 g hladké mouky, 250 g cukru, 1 acidofilní mléko, 1 1/2 lžičky jedlé sody, 2 lžíce kakaa, 100 ml oleje
Poleva: 120 g másla, 120 g cukru, 2 lžíce mléka, lžíci van.pudinku, 3 lžíce kakaa

Jak na to:

Vymícháme těsto,upečeme.Vychladlé potřeme polevou,která je na buchtě to nejlepší.
Poleva:máslo rozpustíme ve vodní lázni,přidáme ostatní věci-pudink-prášek-ne uvařený,a vymícháme na hladkou polevu a rozetřeme,a dáme chladit do lednice.

Podobné recepty:

Kefírová buchta bez vajec, Kefírová buchta, Kefírová buchta, Kefírová buchta bez vajec, Kefírová buchta