Marinovaný celer s rybí majonézou

Potřebujeme:

12 marinovaných koleček celeru, 300 gramů rybí majonézy, 60 gramů uzeného lososa, zelená petrželka

Jak na to:

Marinovaná kolečka celeru uvaříme doměkka. Na ně dáme hromádku rybí majonézy ozdobíme lososem a vše posypeme petrželkou. Pokud nemáme rybí majonézu, tak tu připravíme tak, že uvaříme rybu dle výběru, zakápneme očištěné a na velmi drobno posekané maso octem nebo citrónovou šťávou a necháme půl hodiny stát. Poté ho pečlivě promícháme s majonézou, přidáme trochu kečupu, osolíme a opepříme.

Podobné recepty:

Rybí salát s majonézou, Rybí polévka, Pomazánka s celerem, Rybí polévka s chřestem a bílým vínem, Rybí polévka