Čína z vepřového a sojoveho masa s celerem

30.12.2008
Potřebujeme:

Marináda : 1 lžička soli ( dává méně), 1 lžička cukru, 1 lžička magi, 2 polévkové lžíce oleje, 2 polévkové somaylu, 1 vajíčko, 1 kávová lžička Kari, 1 kávová lžička sojové omáčky, 1 kávová lžička worčwstru, 1 moka lžička sladké papriky trochu pepře

Jak na to:

Sojové maso nakrájet na velikost stejnou jako normální maso a spařit ho.Potom vyždímat a přidat k normálnímu masu.Z mariády udělat kašičku naložit maso a nechat do druhého dne Na trošce oleje osmažit na nudličky celer . dát bokem .Potom osmažit maso a až je to hotové přidat celer.

Podobné recepty:

Čína-sojovka, Čína ala Nikola, Tvarůžková čína, Roštěná ze sójových plátků, Orientální směs