File z morske stiky na vine

8.1.2009
Potřebujeme:

4 platky file mořske štiky nebo tresky, 5dkg anglicke slaniny, 10 dkg plat. syra, 1 paprika, muže byt i kapie, 1dcl bileho vina, citron, kořeni na ryby dle vlastniho vyberu, stači i jenom sul

Jak na to:

Platky rozmrazime, pokapme citronem, osolime, připadne okořenime, a nechame je odležet, nejlepe na noc do lednice, stači i pul hodina pote vemem vždy platek ryby položíme na nej platek slaniny, platek syra, a proložíme kousky papriky, pak to vše smotame do zavitku a prevažeme niti. rozpalime na panvicce olej, vložime závitky, osmahnem a po chvilce podlijeme vínem, podusime z obou stran a mužeme podavat, s bramborem nebo rýži.

Podobné recepty:

Zapékané rybí filé se špenátem, Filé na slanině, Plněné rybí filé, Filé s lučinou, Předkrm z rybího filé