Hovězí trochu jinak

10.11.2008
Potřebujeme:

1 kg hovězího masa, cibule, česnek, špek na kostičky kmín, kari, sl.paprika, pepř, majoránka, sůl
Na zahuštění: kečup, woršestr, hořčice obyč

Jak na to:

Maso nakrájíme na kousky, začínáme : tuk , přidáme na drobno cibuli , česnek, špek, osmahneme, přidáme maso a opekáme až pustí co nejvíce šťávy. Přidáme kmín, kari, papriku sl., pepř, majoránku ,sůl a dusíme.Podléváme převařenou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké zahustíme kečupem, woršestrem a hořčicí obyčejnou.

Příloha:
bram.knedlík nebo rýže

Podobné recepty:

Zapékané špagety trochu jinak, Hovězí bifteky, Hovězí plátky, Bramborová pochoutka s hovězí svíčkovou, Kuličky v rajské omáčce