Zmrzlinová bábovka

30.6.2010
Potřebujeme:

600 g jahod, 4 lžíce moučkového cukru, 250 g Lučiny( žervé), 350 g zakysané smetany, 6 lžic cukru, 400 g šlehačky strouhaná kůra z jednoho pomeranče(

Jak na to:

Jahody rozmačkáme s moučkovým cukrem. Lučinu smícháme se zakysanou smetanou, cukrem a pomerančovou kůrou. šlehačku napevno uąleháme a jemně vmícháme do sýrové hmoty (jako sníh do bábovky). Bábovkovou formu (velkou,2,5 l) střídavě plníme krémem a jahodovým pyré, pak projedeme vidličkou pro mramorový efekt a necháme nejlépe přes noc zmrazit.

Podobné recepty:

Majonézová bábovka, Šlehačková bábovka, Olejová bábovka, Bábovka z majonézy, Piškotová bábovka