Hovězí vývar s masem a brambory

Potřebujeme:

1 a ? litru hovězího vývaru, 100 gramů vařeného hovězího masa, 100 gramů brambor, mrkev a celer z polévky, 2 houby, pažitka, sůl.

Jak na to:

Očištěné houby pokrájíme na plátky (pokud nemáme čerstvé použijeme hrstku sušených), brambory na kostičky, zalijeme je částí hovězího vývaru, osolíme a uvaříme do měkka. Přidáme zbylý vývar, maso, mrkev a celer pokrájené na kostičky, povaříme minutu, rozdělíme na talíře, posypeme pokrájenou pažitkou a podáváme.

Podobné recepty:

Bramborová pochoutka s hovězí svíčkovou, Hovězí vývar s masem a zeleninou, Hovězí vývar se šunkou a žloutky, Hovězí vývar se sýrem a smetanou, Italský gulášek