Zeleninová kaše s rybou

11.2.2009
Potřebujeme:

250g brambor, 250 kořenového celeru, 100 g brokolice ,120g tresky nebo okouna červeného, 1lžička citronové štavy, 30g másla nebo neztuženého margarinu,1/2 svazku petrželky
bezlepková na 3 porce od 8měsíce

Jak na to:

1) Brambory omyjeme ,oloupeme a nakrajíme na kostky. Nakrájeny celer rovnez nakrajime na kostky Ocistenou brokolici rozdělíme na malé růžičky,koštaly oloupeme a nakrájíme na kostky.Omytou rybu osušíme ,pokapeme citronovou štavou a nakrájíme na kostky.

2) Rozehřejeme tuk ,na něm podusíme zeleninu s brambory. Podlijeme asi 200ml vody ,přivedeme k varu a přikryte vaříme při mírné teplotě asi 20min. Po 15 minutách přidáme rybu.

3) Z oprane petržely otrháme lístečky,které vhdíme do polávky a vše společně rozekame na kaši. Po jednotlivých porcích zmrazíme.

Podobné recepty:

Polévka z medvědího česneku s opečenou rybou, Obilná kaše s ovocem, Zapečená bramborová kaše, Blesková zeleninová směs, Drietomská kaše