Rýže s tuňákem

21.10.2008
Potřebujeme:

4 sáčky rýže, 2 konzervy tuňáka v oleji, kukuřička Bonduelle, 200 g strouhaného sýra, 1 cibule, 6 hřebíčků (koření), sůl

Jak na to:

Oloupeme cibuli, napícháme do ní hřebíčky a společně se solí jí vložíme do vody a přivedeme k varu. Do vroucí vody vložíme opranou rýži. Když je rýže vařená, zamícháme do ní 2 konzervy tuňáka v oleji a dle chuti kukuřičku Bonduelle. Hotové rizoto klademe na talíř pomocí formiček a pak posypeme strouhaným sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Rizoto s tuňákem, Zapečená rajčata s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem